Translate

Food for Good


Ότι απέμεινε στο τέλος. Φαγώθηκαν τα πάντα σε χρόνους ρεκόρ!


Για τις 4moms σας έχω ξαναμιλήσει. Αυτά τα υπέροχα κορίτσια, οργανώνουν εξαιρετικά events, πάντοτε με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όταν μας προσκάλεσαν-την ομάδα του Food for Good-να συμμετάσχουμε, στο επόμενο event που οργάνωναν, ενθουσιαστήκαμε!
Αυτήν την Κυριακή λοιπόν, θα μαγειρέψουμε ξανά για εσάς. Και πάλι για καλό σκοπό, την στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών. Από σήμερα έχουμε ξεκινήσει όλες πυρετώδεις προετοιμασίες, οι κουζίνες έχουν πάρει φωτιά, το ίδιο και τα μπατζάκια μας (και τα μανίκια μας) για να είναι όλα έτοιμα και τέλεια μέχρι την Κυριακή. Ελάτε να φάτε υπέροχα φαγητά και γλυκά από τα χέρια μας.
Εγώ θα σας έχω ετοιμάσει τα εξής: την ξακουστή mousse σοκολάτας της μαμάς μου, την mousse λεμόνι που έχετε τόσο αγαπήσει, την tiramisu μου και δροσερή Παύλοβα με φράουλες! Θα σας έχω και μερικές εκπλήξεις ακόμα, σε μορφή υπεργκουρμέ μπουκίτσας.
Όπως λένε και οι αγαπημένες φίλες 4moms :
"Κυριακή 13 Απριλίου (11:00-15:00). Που; οδό Παναγίτσας, Κηφισιά. Μουσικά παιχνίδια, κατασκευές, ζογκλέρ, ζωγραφική, κολάζ, θεατρικό παιχνίδι, γιόγκα, ποδήλατα ισορροπίας, φαγητό από τις καλύτερες food bloggers… To Gymboree, το AC Workshop, οι Food4Good, τα ποδήλατα Strider και φυσικά η αγαπημένη μας Fanta φτιαγμένη από ελληνικά πορτοκάλια και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα είναι εκεί. Όλοι για έναν και ένας για όλους."
Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ! Το καλύτερο όμως, δεν σας το είπα: όλα αυτά που θα κάνετε, τα παιχνίδια, το φαγητό κτλ, είναι εντελώς δωρεάν! 


Τα μίνι ποτηράκια γεμάτα με τις mousse σοκολάτας, λεμονιού και με την tiramisu είναι έτοιμα και σας περιμένουν
να τα απολαύσετε και να τα πούμε από κοντά! 

Οι Παύλοβες με τριαντάφυλλο και φράουλες, ήταν από αυτά που 'έφυγαν' πρώτα.

Comments

Popular posts from this blog

Φασόλια Μαυρομάτικα Γιαχνί

Σούπα με Μαύρη Φακή

Κολοκυθοανθοί Τηγανητοί

Κοτόπουλο στην Γάστρα με Μπύρα και Πορτοκάλι

Τηγανιτά Σπαράγγια

Πάστα Φλόρα

Σπιτικές Μπάρες Γκρανόλα

Σπανακόπιτα με Μυρωδικά

Ροβίτσα Σούπα

Honey & Oat Cake